Atama Kararları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı da yeniden Mehmet Güllüoğlu oldu.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararlarına göre Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı’na Dr. Ali Taha Koç, AFAD Başkanlığı’na da tekrar Mehmet Güllüoğlu atandı.

Öte yandan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda açık bulunan iş müfettişi kadrolarına da atamalar gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre iş müfettişliklerine, yapılan yeterlilik sınavında başarılı olan Duygu Arslan, Serdar Akyol, Gözde Begüm Akyol, Harun Serdar Akyel, Mustafa Karakaya ve Tuğçe Karakaya getirildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.