Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla google suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer akbank vodafone ato CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

ATO’dan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına 2 Milyon TL Bağış

15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşların aileleri ile gazilere yardım amacıyla Başbakan Binali Yıldırım tarafından yayınlanan genelgeyle başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına, Ankara Ticaeret Odası (ATO) 2 milyon TL’lik bağışla katkıda bulundu.  

Bağış çekini sunmak üzere ATO Başkanı Salih Bezci ile yönetim kurulu üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’yı makamında ziyaret etti.
 
‘’Milletimiz Bir Kahramanlık Destanı Yazdı’’

 Bakan Kaya’nın makamında yapılan görüşmede ATO Başkanı Bezci, 15 Temmuz’da Türk milletinin elleriyle tankların önünde durduğunu belirterek, “Milletimiz o gece Kurtuluş Savaşı ruhu sergileyerek, bir kahramanlık destanı yazdı” dedi.
 
ATO Meclisince alınan bir kararla vatan savunması sırasında şehit olanların ailelerine 15’er bin TL yardım yaptıklarını hatırlatan Bezci, “Bu kez de yardımımızı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı aracılığıyla yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Bezci, ATO’nun 2 milyon TL’lik bağış çekini Bakan Kaya’ya takdim etti.  Bakan Kaya da, hayırlı işlerde yarışılması gerektiğini belirterek, “Ankara Ticaret Odası’na bu anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek çeki teslim aldı. ​
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.