Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri meb adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko TOGG Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz

Aydın’da 181 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Aydın’ın Söke ilçesinde yapılan operasyonlarda, 181 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Söke ilçesinde kenevir yetiştirildiği ve izinsiz kazı yapıldığı ihbarı alan Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafınca, bölgeye operasyon yapıldı. Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Söke’nin Güllübahçe, Suçınarı ve Sazlı mahalleleri ile Roma Hamamı mevkiinde yapılan aramalarda, 181 kök kenevir bitkisi, 2 adet define arama dedektörü, 2 adet av tüfeği ile bu tüfeklere ait 40 adet fişek ele geçirildi.

Olayın şüphelisi olarak belirlenen şahsın daha önce de benzer suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.