Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi bugünün gündem özeti atama

Bakan Akar, Kosova’da Osmanlı Padişahı Sultan Birinci Murad Hüdavendigar'ın Türbesi'ni Ziyaret Etti

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Priştine yakınlarındaki Osmanlı Padişahı Sultan Birinci Murad Hüdavendigar'ın Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kosova’daki resmî temaslarının yanı sıra çeşitli ziyaretlerde de bulunuyor.
 
Priştine yakınlarındaki Osmanlı Padişahı Sultan Birinci Murad Hüdavendigar'ın Türbesi’ni ziyaret eden Bakan Akar, daha sonra Prekaz’a geçti.
 
Burada Kosova Kurtuluş Ordusunun kurucu ve komutanlarından, Kosova’nın ulusal kahramanı Adem Jashari ve ailesinin mezarını ziyaret ederek çelenk bırakan indirim kuponu veren siteler Bakan Akar’a, Kosova Savunma Bakanı Armend Mehaj da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.