Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin Covid19 recep tayyip erdoğan türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Bakan Arslan'dan Diyarbakır Ve Mardin'deki Patlamalara İlişkin Açıklama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Mardin Kızıltepe’de bir polisimiz şehit, beş polisi yaralı. İki sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 15 sivil vatandaşımız yaralı. Diyarbakır Sur’da da 4 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 polis memurumuz hafif yaralı” dedi.
Bakan Arslan, Genel Kurul’da bireysel emeklilik düzenlemesine ilişkin tasarının görüşmeleri sırasında, Diyarbakır ve Mardin’de meydana gelen patlamalar hakkında muhalefetten gelen bilgi talebi üzerine açıklamalarda bulundu.
Bakan Arslan meydana gelen bombalı saldırılara ilişkin şöyle konuştu:
“Mardin Kızıltepe’de bir polisimiz şehit, beş polisi yaralı. İki sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 15 sivil vatandaşımız yaralı. Diyarbakır Sur’da da 4 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 polis memurumuz hafif yaralı. Her iki olayda da bomba yüklü araç saldırısının olduğu olaylarla ilgili kolluk kuvvetlerinin ve yargı mensuplarının çalışmaları devam ediyor. Bu anlamda bir bilgi arz etmeye ihtiyaç vardı teşekkür ederim.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.