Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz Gürer bugünün gündem özeti atama dünya sağlık örgütü Afrin

Bakan Canikli’yi Kuveyt Başbakan Yardımcısı Al’Sabah İle Bir Araya Geldi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Mohammed Al-Khaled Al-Hamad Al’Sabah ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre Bakan Canikli, Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Al’Sabah ile bakanlıkta bir araya geldi. Al’Sabah’ın tören birliğini selamlaması ve bakanlık özel defterini imzalamasının ardından heyetler arasında görüşme yapıldı. Görüşmede Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.