Öne Çıkanlar terörist abd rusya Koronavirüs chp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ATO Başkanı Gürsel Baran İsrail deprem

Bakanlık Atamaları Resmi Gazetede Yayımlandı

Başbakanlık, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Milli Eğitim, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yayımlanan karara göre, Başbakan Yardımcılığı’nın Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdürlüğünde Yönetim Kurulu Üyeliğine Sefa Sadık Aytekin atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine de Alaattin Ünüvar atandı. Bakanlık Müşaviri Ahmet Muhtaroğlu’nun da başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması uygun görüldü. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşaviri İmad Erdoğan’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması da kararlaştırıldı.

Karara göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın açık bulunan Et ve Süt Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına İstanbul İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kasım Piral atandı. Açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine de Üzeyir Tekin getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Serhad Akcan’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması da uygun görüldü.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Ersin Balcı atanırken, Bakanlığın Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Denetleme Kurulu Üyeliğine Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Duman getirildi.

Anahtar Kelimeler:
AtamaResmi Gazete
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.