Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG gündem özeti Kanyon tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut gazi bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

Başbakan Davutoğlu Riyad'a Geçti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Medine programını tamamlamasının ardından, Suudi Arabistan ziyaretinin son durağı olan Riyad'a geldi.

Özel uçak "Ana" ile 23.30'da Riyad Havalimanı'na inen Başbakan Davutoğlu'nu, Riyad Valisi Devlet Bakanı Müsait El Ayban, Riyad Emiri Faisal bin Bender Bin Abdülaziz El-Saud ile diğer ilgililer karşıladı. 

Başbakan Davutoğlu'nun beraberinde Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Riyad'a geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.