Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır pakistan

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'tan Diriliş Ertuğrul Dizisi'ne Destek

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Kusura bakmasınlar birilerinin vereceği bir ödüle muhtaç değildir Diriliş dizisi. Diriliş dizisinin ödülünü milletimiz veriyor ve yayınlarda her akşam birinci oluyor, özeti de ikinci oluyor” dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen TRT World’ün tanıtım gecesine katılarak bir konuşma yaptı. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüle layık görülen Diriliş Ertuğrul dizisi adına ödül alan Mehmet Bozdağ’ın konuşturulmadan kulise gönderilmesinin üzerine ödülü iade etmesi hakkında konuşan Kurtulmuş, Diriliş Ertuğrul dizisinin Türkiye için bir marka olduğunu ve “İki akşam evvel hiç hak etmediği bir muameleyle karşı karşıya” kaldığını belirterek, “O son derece yanlış tavrı lanetlediğimizi de kınadığımızı da ifade etmek istiyorum. Mehmet Bey kardeşim burada diğer arkadaşlar burada. Kusura bakmasınlar birilerinin vereceği bir ödüle muhtaç değildir Diriliş dizisi. Diriliş dizisinin ödülünü milletimiz veriyor ve yayınlarda her akşam birinci oluyor, özeti de ikinci oluyor” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.