Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd chp tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rusya deprem CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İsrail Pandemi

Başbakan Yıldırım'dan Başsağlığı Mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Milli takımının ve Galatasarıyın unutulmaz sporcularıncuTurgay Şeren’in vefatı sebebiyle taziye mesajı yayınladı.

Mesasında, Turgay Şeren’in, Türk futbolunun en yüksek seviyede temsili için uzun yıllar emek vermiş, sahip olduğu spor ahlakıyla bütün futbolseverlerin saygısını, sevgisini kazanarak genç sporculara örnek olmuş bir futbolcu olduğunu belirten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

“Türk futbolunun çok değerli isimlerinden Turgay Şeren’in vefatı bizi derinden üzmüştür. Spor dünyamız kıymetli bir mensubunu kaybetmiştir. Milli takımımızın ve Galatasaray’ın unutulmaz kalecisi Turgay Şeren’e Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün spor camiasına başsağlığı diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.