Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları gündem binali yıldırım Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener vakıfbank ihracat gündem özel vodafone

Başbakan Yıldırım’dan Nevruz Mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, “Balkanlar’dan Orta Doğu’ya, Anadolu’dan Orta Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada yüzyıllardır kutlanan nevruz, asırlardır olduğu gibi günümüzde de barış ve kardeşliğimizi pekiştiren bir simgedir” dedi.

Başbakan Yıldırım, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Bahar mevsiminin bolluk ve bereketini, toprağın dirilişini müjdeleyen Nevruz’un milletçe el ele, gönül gönüle kutlamanın mutluluğunun ve heyecanını yaşandığını belirten Yıldırım, Balkanlar’dan Orta Doğu’ya, Anadolu’dan Orta Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada yüzyıllardır kutlanan Nevruz’un, asırlardır olduğu gibi günümüzde de barış ve kardeşliği pekiştiren bir simge olduğunu vurguladı.

Yıldırım, mesajında “Nevruz’u kutladığımız bugün, birliğimizi ve beraberliğimizi her zamankinden daha çok öne çıkarıyoruz. Baharın gelişini ve toprağın uyanışını şiddet ve nefretin gerekçesi kılanlara inat bu güzel günde milletçe; sevginin, barışın, kardeşliğin evrensel dilini yüceltiyor, her tür şiddet ve terörün karşısında olduğumuzu gösteriyoruz. Bütün vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarken, baharı müjdeleyen bu güzel günün milletimize ve bütün insanlığa huzur, bereket getirmesini dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.