Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk pakistan deprem chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi Konyada Askeri Uçak Düştü

Başkentte Traktör Alarmı

İsrail’i protesto etmek amacıyla Beypazarı’ndan Çankaya’ya gelen traktör sürücüsü İsrail Büyükelçiliği’ne 200 metre mesafede vurularak durduruldu. Sürücü, polis ekipleriyle yaşadığı kovalamaca esnasında 6 araca çarparak zarar verdi.

Beypazarı’ndan Çankaya’ya gelen traktör sürücüsü, polislerin dur ihtarına uymaması üzerine yaşanan kovalamaca sonrasında polis ekiplerinin açtığı ateş sonucu Şehit Ersan Caddesi’nde, İsrail Büyükelçiliği’ne 200 metre mesafede vurularak durduruldu.

Edinilen bilgiye göre, çiftçilik yapan Aydın Sakarya (45) isimli vatandaş protesto amacıyla İsrail Büyükelçiliği’nin önüne gitmek için traktörüyle Beypazarı’ndan Çankaya’ya geldi. Kızılay’da polislerin dur ihtarına uymayan Sakarya, polis ekiplerinin takibiyle Çankaya yönünde ilerlemeye devam etti. Bu sırada 4 araca çarparak zarar veren Sakarya, Şehit Ersan Caddesi’ne geldiği sırada polis ekiplerinin ateş açması ile bacağından vurularak durduruldu.

Bu sırada iki aracı daha ezen traktör sürücüsü Sakarya, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis olay yerini emniyet şeridine alarak incelemelerde bulunurken, hasar gören araçların ve traktörün bulunduğu yerden kaldırılması için itfaiye ve belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.