Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi hizmet mardin trt Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha TOBB

Batman’da Dört Terörist Yakalandı

Batman’da icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü mensubu dört terörist yakalandı.

TSK’dan yapılan açıklamada Batman Merkez’de yürütülen operasyonda bölücü terör örgütü mensubu dört teröristin yakalandığı belirtildi.

Açıklamaya göre, Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerince icra edilen operasyonda, iş birlikçi 10 şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, örgüte ait çok sayıda silah, malzeme ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Bitlis Tatvan’da yürütülen operasyonda iş birlikçi bir şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, dört adet av tüfeği ve beş adet cep telefonu ele geçirildi. Tespit edilen bir adet barınak, bir adet avcı boy çukuru ve bir adet gözetleme noktası imha edildi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde iki adet Kalaşnikof piyade tüfeği, dört adet savunma tipi el bombası, altı adet şarjör, 176 adet 7.62 mm çapında fişek ele geçirildi.

Hakkâri Yüksekova’da icra edilen operasyonda ise 520 bin paket kaçak sigara, 5,3 ton kaçak tütün ve 11,2 ton kaçak çay ele geçirildi.
 
 

Anahtar Kelimeler:
Tsk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.