Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Bazı Orduevleri ve Askeri Misafirhaneler Sağlık Çalışanlarının Hizmetine Açıldı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla, bazı orduevleri ve askeri misafirhaneler COVID19 ile mücadelede önemli bir görev yürüten sağlık çalışanlarının hizmetine açıldı.

COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler, yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla uygulanmaya devam ediliyor. Alınan tedbirler kapsamında birlik, karargâh ve kurumlara ziyaretçi alınmazken, orduevleri ve misafirhanelere; görevli personel ile mücbir sebepler için konaklayanlar haricinde kimse kabul edilmeyeceği açıklanmıştı.

Bu kapsamda belirlenen orduevi ve misafirhanelerdeki boş odalar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla sağlık çalışanlarının hizmetine açıldı.

Selimiye Astsubay Orduevi, Deniz ve Hava Harp Okullarının misafirhaneleri, Büyükçekmece Orduevi’nde toplam 254 oda, özel olarak sağlık çalışanlarına ayrıldı. Sağlık çalışanları söz konusu uygulamadan yararlanmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.