Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Bazı Özel Sağlık Kurumlarının Hazineye Devir İşlemleri Başladı

Sağlık Bakanlığı, bazı özel sağlık kurum ve kuruluşlarının hazineye devir işlemlerinin başlatıldığını belirterek, bu kurumlardan hizmet alan vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirlerin alındığını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı, bugün Resmi Gazetede yayımlanan Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname gereği, bazı özel sağlık kurum ve kuruluşlarının hazineye devir işlemlerinin başlatıldığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bu kurumlardan hizmet alan vatandaşların sağlık hizmet sunumu ve hasta bakımı açısından mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirlerin alındığı, söz konusu hastanelerde tedavi altında olan hastaların da kamu hastanelerine nakillerinin devam ettiği ifade edildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.