Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı

Böylesi Ne Görüldü, Ne Duyuldu

9 yıllık evli çift tüm Türkiye’yi yaşadıklarıyla şaşırttı. Ersin Kurucu Esra Erol’un programına katılarak “Eşim Sonay Kurucu Tiktoktan tanıştığımız ve dolandırmak istediğimiz adama kaçtı” dedi.

Bu kadarına da pes dedirtecek olay Esra Erol’da yaşandı

Esra Erol, “Duyduklarım doğru mu” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Ersin Kurucu, eşinin Tiktoktan tanıştıkları Abdülhakim A. ile yemeğe çıktığını ve kendisinin de karısını bir arka masadan takip ettiğini, amaçlarının ise 36 Bin değerindeki bilezik aldırmak olduğunu söyledi. Ancak işleri umduğu gibi gitmeyen Ersin Kurucu’nun karısı iki çocuğunu da alarak Abdülhakim A.’ya kaçtı.
Canlı yayında yüzleşen çiftin söyledikleri herkesi şoke etti. Yayına dahil olan Abdülhakim A. İse “Evet bende evliyim. Karıma bu durumu izah ettim. Eşim kabul etmedi. Ama ben Sonay’ı seviyorum. Onu bırakamam” diyerek ikinci şok dalgası yarattı.

Anahtar Kelimeler:
Esra ErolTikTokSonay Kurucu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.