Öne Çıkanlar galatasaray trabzonspor anadolu efes Göztepe basketbol transfer ithalat konut satış istatistikleri sanayi üretim endeksi Mart 2024 kurulan şirket sayısı Elektronik sigaralar Mirat İblisin Laneti ve Gudubet (Ölmek İstemiyorum)

Bursa İl Müftüsü Karabayır, Cübbe Giyme Töreninin Ardından Görevine Başladı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bursa İl Müftülüğü görevine atanan Yavuz Selim Karabayır’a cübbesini giydirerek göreve başlattı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Balkan STK’ları ve vakıf bağışçılarına düzenlediği iftar programı için gittiği Bursa’da, daha önce Diyarbakır İl Müftüsü iken Bursa İl Müftüsü olarak atanan Yavuz Selim Karabayır için düzenlenen cübbe giyme törenine katıldı.

Karabayır’a cübbesini giydirerek göreve başlatan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Karabayır’a  yeni görevinin kendisi ve Bursa için hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Törene, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İhsan Açık, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan ile İlçe Müftüleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.