Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Afrin Halka arz ataşehir belediyesi bugünün gündem özeti atama

Büyükelçi Ataması Kararları Resmi Gazete’de

Güney Afrika Cumhuriyetinin Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Kaan Esener ve Katar’ın Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ahmet Demirok merkeze alındı.

Bakanlar Kurulunun bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçiliklerin de atanmasına yapılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Dışişleri Bakanlığının yazısı üzerine 12 Aralık tarihinde alınan karara göre, Güney Afrika Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Kaan Esener merkezde görevlendirildi.

Genel Müdür Yardımcısı Elçi Elif Çomoğlu Ülgen ise Esener’den boşalan Güney Afrika Cumhuriyeti nezdinde T.C. Büyükelçisi olarak atandı. Katar’ın T.C.  Büyükelçisi Demirok merkezde görevlendirilirken, Cidde Başkonsolosu Fikret Özer Katar nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak tayin edildi. 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.