Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin Batuhan Sert aydın Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol asfalt ekipleri çukurovada çalışıyor marmaris belediyesi haberleri finansbankta bayram kredisi

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’ndan Miraç Kandili Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Miraç Kandil mesajı yayımladı. Müezzinoğlu Mesajında; Hakikatin habercisi, âlemlere rahmet olan sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (s.a.v) hikmet ve müjdeyle dolu manevi yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Gecesi, gönüllerimizdeki manevi yolculuğun da pusulasıdır.  

Bu gece; birlik ve beraberliğimize güç katarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularıyla bizleri bir kez daha manevi değerlerimizi hatırlamaya davet eden gecedir. Maneviyatımızın aynası olan bu anlamlı gecede, dinimizin bizlere öğütlediği gibi insani değerlerimizi yeniden hatırlamalıyız. Tüm insanlığa merhametle yaklaşmaktan vazgeçmediğimiz, farklılıklarımızı zenginlik sayarak hoşgörüyle bir arada yaşayabildiğimiz, adaleti kendi yolumuza rehber edindiğimiz, kötülük karşısında güzel ahlâkı ve dürüstlüğü elden bırakmadığımız bir dünyada yaşama azmimizi yeniden hatırlamalıyız.
Bu dilklerle, İslam âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, sevgili Peygamberimizin yüce maneviyatının tüm dünyada huzur, kardeşlik ve barışa vesile olmasını can-ı gönülden diliyorum.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.