CHP Grubu Bugün Çocuklarla Toplandı

CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluTBMM Başkanlığı’nın 23 Nisan resepsiyonunu iptal etmesi üzerine alternatif olarak çocuklarla özel grup toplantısı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’te çocuklarla bir araya geldi. TBMM CHP Grup Toplantı Salonu'nda çocukların katılımıyla gerçekleşen grup toplantısında çocukları dinleyen Kılıçdaroğlu, “Sizler bizim umudumuzsunuz, geleceğimizsiniz” dedi.

Türk bayrakları, bir yüzünde Mustafa Kemal Atatürk’ün bir yüzünde de Türk bayrağının olduğu balonların süslediği grup toplantı salonunda milletvekillerinin oturdukları sıralara çocuklar oturdu. Grup toplantısında çocuklar, hem konuştu hem şiir okudu.

Kılıçdaroğlu, TBMM CHP Grup Toplantı Salonu'nda çocukların katılımıyla gerçekleşen grup toplantısında kısa bir konuşma yaptı.

Çocuklara “Hoş geldiniz” diyen CHP Genel Başkanı, “Bayramınız kutlu olsun. Sizler bizim umudumuzsunuz, geleceğimizsiniz, neşemizsiniz. Çocuklara yasağı asla kabul etmeyiz. Atatürk’ü seviyor musunuz, cumhuriyeti seviyor musunuz? Biz de evet diyen bütün çocuklarımızı seviyoruz” dedi.

CHP’DEN ALTERNATİF 23 NİSAN RESEPSİYONU

Kılıçdaroğlu grup toplantısından sonra resepsiyonda çocuklarla bir araya geldi.

Müziksiz resepsiyonda çocuklara hediyeler verildi, pasta kesildi.

Büyük bir ilginin olduğu resepsiyonda Kılıçdaroğlu, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Kılıçdaroğlu’nun 23 Nisan özel resepsiyonunda çocuklara dağıttığı armağanlar şu şekilde:

TBMM’nin hazırladığı “Ali ve Ayşe Kurutuluş Savaşı Müzesinde”, “Ali ve Ayşe ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”, “Keloğlan ve Arkadaşları Türkiye Büyük Millet Meclisinde” kitapları ve  “Keloğlan ve Arkadaşları Türkiye Büyük Millet Meclisinde Boyama Kitabı” ile Çankaya Belediyesi’nin; Oscar Wilde’ın “Bencil Dev”, O. Henry’nin “Son Yaprak” ve “Yeni Yıl Hediyesi” , Mark Twain’in “Yaşıyor Yaşamıyor”, Grimm Kardeşler’in “Bremen Mızıkacıları 1” adlı kitapları ve Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin  “Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.