CHP Heyeti Atatürk Havalimanı’na Karanfil Bıraktı

CHP İstanbul il örgütü ve milletvekilleri, terörü lanetlemek ve terör kurbanlarını anmak için Atatürk Havalimanı’nda saldırının gerçekleştirildiği noktaya karanfil bıraktı.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile aralarında İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Didem Engin, Selina Doğan, Mahmut Tanal ve Eren Erdem’in de bulunduğu CHP heyeti, terör saldırısının gerçekleştirdiği Dış Hatlar Geliş Terminali A-Kapısı önüne karanfil bıraktı. Canpolat yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

“Ülkemiz her gün bombaların patladığı, terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemden geçiyor. Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birliğe ve beraberliği ihtiyacı var. CHP olarak terör nereden ve kimden gelirse gelsin kınıyoruz. Onlarca masum yurttaşımızın, havaalanı çalışanlarının yurt dışına yolculuk yapanların, ülkemize gelenlerin güvenliğini koruyamadığımız için üzgünüz. Ne yazık ki ülkeyi yönetenler, hiçbir sorumluluk üstlenmedikleri için istifa etmeyi de bir kez olsun akıllarından geçirmiyorlar. Teröre karşı yeterince önlem almadığı için başta İçişleri Bakanı olmak üzere güvenlikten sorumlu olanlar derhal istifa etmelidir. Ülkesindeki insanların can güvenliğini sağlayamayanların o görevde kalmaması gerekir. IŞİD’in ne zaman terör örgütü ilan edildiğini bilmiyoruz. Bunun kamuoyuyla paylaşmaları lazım.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.