Öne Çıkanlar Hakkari Hadise elazığ malatya doğalgaz Covid 19 tunceli polis EyeBrand Hamidi Ailesinin Mutlu Günü Hamza Hamidi Hamidi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Hamidi

"CHP Lideri Külliye'ye Önce Gelmem Dedi, Sonra Geldi"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya Büyükşehir Belediyesi inşaatını iki önceki AK Partili belediyenin başlattığını, aradaki CHP döneminde tamamlanamadığını, şimdi ise yeniden bir AK Partili belediye tarafından tamamlanıp hizmete başladığını bildirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin yapımında da "demedik laf, gitmedik mahkeme bırakmadıklarını" dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet liderinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmeyeceğini söylediğini daha sonra ise gittiğini hatırlatarak, ilgili siyasi partinin akşam başka sabah başka davrandıklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Antalya gibi bir şehirde, şehre büyük hizmetler verilebilmesi için böyle bir belediye hizmet binasının olması gerekir” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de hazır bulunduğu tören vatandaşların da katılımıyla gerçekleşti.



Törende yaptığı konuşmada hizmet binasının 70 milyon liraya mal olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, binanın inşaatını Belediye Başkanı Türel’in daha önce başkanlık yaptığı dönemde başlattığını; ancak kendisinden sonra bir dönem yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı tarafından bitirilmediğini hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:
“Aslında bu Türkiye genelindeki hizmet anlayışının ne olduğunu ortaya koyuyor. Yani hani bunlar çıkıyorlar ortaya diyorlar ya, şöyledir, böyledir vesaire. Sizi biz eserlerinizde görüyoruz. Ben burada şimdi Ziya Paşa’yı nasıl hatırlamayayım. Ne diyor Ziya Paşa: ‘Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.’ Şimdi bizim eserle insanlara değer vermemiz gerekir, öyle mi? Şimdi eserlerle insanlara değer vereceğimize göre, sizi biliyoruz, eserlerinizden tanıyoruz, eserlerinizden biliyoruz, dikili ağacınız yok, ne konuşuyorsunuz?”
Antalya gibi bir şehirde, şehre büyük hizmetler verilebilmesi için böyle bir belediye hizmet binasının olması gerektiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dönem boyunca bu inşaatı bitiremeyen söz konusu siyasi partiye atıfta bulunarak, “İnanın bunlara beş tane keçi teslim edin, kaybeder gelirler, bu binayı kaybettikleri gibi. Allah’tan ki erken dönüş oldu da ele alındı yapıldı” diye konuştu.

“16 NİSAN AKŞAMI TÜRKİYE’Yİ YENİ BİR MİLADA TAŞIYACAĞIZ”
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin yapımında da söz konusu partinin ve çevrelerin "demedik laf, gitmedik mahkeme bırakmadıklarını" dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet liderinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmeyeceğini söylediğini daha sonra ise gittiğini hatırlatarak, ilgili siyasi partinin akşam başka sabah başka davrandıklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan törene katılan gençlere, “Gençler, size parlamentonun yolunu kapayanlar var, kapamak isteyenler var. Ne diyorlar? ‘Çoluk çocuğa mı bırakacağız?’ Kızıyla erkeğiyle biz gençliğimize güveniyoruz. Seçme yaşı 18, evlenme yaşı 18, cezai süreç 18, bunların hepsine evet diyorsun. Ama gel ki seçilme yaşı olunca 18 olmaz. Bütün gençlerimizi bu yarışın içinde görmek istiyoruz” sözleriyle seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “16 Nisan akşamı hep beraber Türkiye’yi yeni bir milada taşıyacağız, yeni bir değişim, dönüşüm noktasına taşıyacağız” diye ekledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam izlediği A Millî Futbol Takımının Finlandiya karşısında 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan maçı da anarak, Millî Takıma bundan sonraki süreçte başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının Antalyalılara hayırlı olmasını temennisini ile konuşmasını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.