Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan ayhan barut Kanyon CHP Sözcüsü Öztrak CHP İzmir Milletvekili Kani Beko Generali Sigorta AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz

CHP Yürüyüşünde Bir Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki Adalet Yürüyüşü’nün 4. gününde, kortejdeki bir vatandaş kalp krizi geçirdi. Sağlık Bakanlığı, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilen hastanın, durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, bugün saat 10.05’de, yürüyüşe katılan 65 yaşındaki bir vatandaşın fenalaşıp ve kalbinin durduğu belirtilerek, şöyle devam edildi:
“Yürüyüşe eşlik eden tam donanımlı 112 Ambulans ekibimiz, vatandaşımıza anında acil ilk yardım müdahalesini yapmıştır. Olay yerinde yapılan müdahale sonucu vatandaşımızın kalbi tekrar çalıştırılmıştır. Daha sonra ekibimiz, hastamızı yakın olması sebebiyle Kazan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne nakletmiştir. Burada da müdahaleye devam edilen hastamızın durumunun uygun olmasıyla birlikte bir üst merkez olan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmiştir. Hastamızın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.