Öne Çıkanlar Hadise doğalgaz Hadis HAİNCE Russia çaycuma haftanın hakemleri İLGEZDİNİN SEÇMEN İDDİASI DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu haydar aliyev hak iş dünya kadınlar günü etkinliği hafız esed

Cizre ve Sur'da Yedi Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Terörle Mücadele Operasyonları kapsamında dün Şırnak Cizre’de altı, Diyarbakır Sur’da bir terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Şırnak Cizre’de altı terörist öldürüldü. Operasyonlarda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 452 oldu. Cizre’de devam eden operasyonlarda 16 adet el yapımı patlayıcı imha edilirken bir adet tabanca, dokuz av tüfeği, 13 Kalenşikof fişeği ve iki adet telsiz ele geçirildi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda ise bir terörist etkisiz hale getirilirken bir av tüfeği ve bir tabanca ele geçirildi.

Genelkrumay Başkanlığı, Kilis’te Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan iki DAEŞ terör örgütü üyesinin yanlarında iki çocukla birlikte yakalandığını açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.