Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı May'i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

İngiltere Başbakanı Theresa May, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya geldi. Sabah saatlerinde başkentte olan İngiltere Başbakanı May’ın ilk durağı Anıtkabir oldu. Anıtkabir’i ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan May, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı May’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti. Başbakan Binalı Yıldırım tarafından da Çankaya Köşkü’nde resmi törenle karşılanacak İngiltere Başbakanı May, düzenlenecek ortak basın toplantısının ardından onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.