Cumhurbaşkanı Erdoğan Çaykur Rizespor Tesislerini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çaykur Rizespor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp yöneticileri Erdoğan’a adının yazdığı 53 numaralı Çaykur Rizespor formasını hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müddet dinlenmek için gittiği baba ocağı Rize’de çeşitli ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Önce Güneysu Spor Tesislerine giden ve 5 Aralık 2016'da vefat eden AK Parti Rize İl Tanıtım Medya Başkanı Osman Karavin'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan AK Partili Erdoğan, Çaykur Rizespor Kulübünü de ziyaret etti. Erdoğan’ı Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Teknik Direktör Hikmet Karaman ve futbolcular karşıladı. Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendi adının ve torunu Sadık Eymen’in adının yazdığı 53 numaralı iki Çaykur Rizespor forması armağan edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretinde hatıra fotoğrafları çekinirken, Cumhurbaşkanlığı’nın internet adresinden çekilen fotoğraflar ve ziyarete ilişkin bilgiler yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş Erdoğan’a eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.