Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Birinci İnönü Zaferi Yıldönümü Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batı cephesinde kazanılan bu ilk zafer, halkımızın kararlılığını, mücadele ve dayanma gücünü arttırmış, büyük zafere yürünen yolda moral kaynağı olmuştur." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan', 9 Ocak Birinci İnönü Zaferi’nin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Birinci İnönü Zaferi, kahraman ordumuz ve aziz milletimizin azim kararlılığıyla her aşamasında önemli başarılar elde edilen İstiklal Mücadelemizin ilk aşamalarından biridir. Batı cephesinde kazanılan bu ilk zafer, halkımızın kararlılığını, mücadele ve dayanma gücünü arttırmış, büyük zafere yürünen yolda moral kaynağı olmuştur.

Genç nesillerin mukaddes vatanımızın ne kadar çetin mücadeleler neticesinde bizlere emanet edildiğinin idraki içinde, bu eşsiz mirasa sahip çıkacaklarına ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklarına inanıyorum. Bu düşüncelerle, Birinci İnönü Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını saygıyla, rahmetle anıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.