Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı Kayaş ünlü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Valiliği ve Belediyesi'ni Ziyaret Etti

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda, "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi"ne katılmak üzere Gaziantep’te bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Valiliği ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.
İlk olarak Gaziantep Valiliği'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilik önündeki tören mangasını selamladı. Daha sonra Valiliğe geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Ali Yerlikaya'dan brifing aldı.



Valilik ziyaretinin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı burada Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve bir grup çocuk karşıladı. Çocukların kendisine takdim ettiği çiçekleri alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.




Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti esnasında eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Veysi Kaynak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, bazı milletvekilleri ile diğer yetkililer eşlik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.