Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener vakıfbank ihracat gündem özel vodafone

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayatını Kaybeden Madencileri Ailelerine Başsağlığı Diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’ta meydana gelen maden göçüğünde hayatını kaybeden madencilerin ailelerini arayarak başsağlığı diledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şırnak’ta meydana gelen maden göçüğünde hayatını kaybeden kişilerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Fakıbaba, ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile madenci ailelerini görüntülü arama ile görüştürdü. Erdoğan görüşmede ailelere başsağlığı diledi. Hayatını kaybeden madencilerden birinin yakını Erdoğan’a “Ölende sizin çocuklarınızdır, benim değil” dedi. Bakan Fakıbaba, görüşme sırasında kayıt edilen bir videoyu Twitter hesabından paylaştı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Fakıbaba’nın paylaşımını retweetledi. Öte yandan Fakıbaba, madenci yakınlarını Başbakan Binali Yıldırım ile de görüştürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.