Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları akbank vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ato Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Akorda Sarayı’nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyarette bulunduğu Astana'da, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev tarafından resmî törenle karşılandı.

Akorda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki karşılama töreninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, heyetlerini birbirlerine takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'in tören alanındaki yerlerini almaları sonrasında iki ülke millî marşları çalındı.

Tören kıtasını denetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmeye geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.