Öne Çıkanlar terörist abd rusya bugünün gündem başlıkları mardin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Deniz Özçelik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanı Yakub'u Resmi Törenle Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmî ziyarette bulunan Malezya Başbakanı İsmail Sabri Yakub’u resmî törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Malezya Başbakanı Yakub’un tören alanındaki yerlerini almalarının ardından iki ülkenin millî marşları çalındı ve Malezya Başbakanı Yakub tören kıtasını selamladı.

İki ülke heyetlerinin takdimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Malezya Başbakanı Yakub, Türkiye ve Malezya bayrakları önünde basın mensuplarına poz verdi; daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.