Öne Çıkanlar Nautical Geo Bakan Karaismailoğlu: Marmara Denizine Takılan Altın Bir Kolye Olacak Evin Depreme Karşı Güvenli Olduğu Nasıl Anlaşılır PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2017 yılına damgasını vuran sanatçılar Sıla 2017 Yılına Damgasını Vurdu En Beğenilen Yabancı Sanatçı polonyada halk basın özgürlüğü için eylem yapıyor Nükhet Sebükçebe abd ve iran ilişkileri nasıl Altıok TRT Genel .müdürünün görevden alınmasını istedi CHPli Altıok TRT için ne dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'da

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in davetine icabetle, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin ikinci toplantısı vesilesiyle Özbekistan’a bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent'e ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Taşkent Uluslararası Havalimanı'nda; Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve eşi Ziroat Mirziyoyeva'nın yanı sıra Dışişleri Bakan Yardımcısı Gayrat Fazilov, Taşkent Valisi Cihangir Artikhocayev, Türkiye'nin Taşkent Büyükelçisi Olgan Bekâr ve eşi Nurgül Bekâr ile Taşkent Büyükelçiliği personeli karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Taşkent'e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taşkent Uluslararası Havalimanı'ndan, çelenk sunma töreninin yapılacağı Yeni Özbekistan Parkı’na intikal etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Özbekistan Parkı'ndaki Bağımsızlık Anıtı'na çelenk sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.