Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs rusya Covid19 abd chp Pandemi tbmm vakıfbank cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Dr. Eyice ve Prof. Dr. Çataklı'nın Cenaze Törenlerine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanat ve kültür tarihçisi Prof. Dr. Semavi Eyice ve eski Başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ın eniştesi Prof. Dr. Osman Çataklı'nın cenaze törenlerine katıldı.

İstanbul Fatih Camii’nde öğle namazının ardından düzenlen cenaze törenlerinde, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.