Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan Konyada Askeri Uçak Düştü boyun halkevleri enflasyonla mücadelede başarı kriterleri 9 Nisan 2024 Gündem Özeti SGK Primi Konya mitingi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trump Yönetiminin Kararından Bir An Evvel Dönmesini Bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda Kudüs tasarısının kabul edilmesine ilişkin, Trump yönetiminin, BM Genel Kurulu tarafından gayrı hukukiliği en sarih şekilde ortaya konulan bu talihsiz kararından bir an evvel dönmesini bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu’nda 128 ülkenin ‘evet’ oyuyla Kudüs tasarısının kabul edilmesinin ardından Twitter’da paylaşımlarda bulundu. Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşıladıklarını bildiren Erdoğan, “Trump yönetiminin, BM Genel Kurulu tarafından gayrı hukukiliği en sarih şekilde ortaya konulan bu talihsiz kararından bir an evvel dönmesini bekliyoruz. Filistin ve Kudüs davasına destek veren herkese şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.