Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BBP Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu İçin Anma Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhsin kardeşim, siyasi hayatı boyunca samimiyeti, cesareti ve millî irade için verdiği kararlı mücadelenin yanı sıra darbecilere karşı sergilediği dik ve tavizsiz duruşuyla milletimizin gönlünde taht kurmuştur." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanBüyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma programına bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında, şehadetinin 13'üncü seneidevriyesinde Yazıcıoğlu'nu bir kez daha rahmet ve özlemle yâd ettiğini ifade ederek şunları kaydetti:

"Muhsin Yazıcıoğlu, doğruluktan ayrılmayan, hak bildiği yolda tek başına kalsa bile yürümekten çekinmeyen, yüreği daima ülkesi ve milleti için çarpan yiğit, mert, karakter abidesi bir kardeşimizdi. Muhsin kardeşim, siyasi hayatı boyunca samimiyeti, cesareti ve millî irade için verdiği kararlı mücadelenin yanı sıra darbecilere karşı sergilediği dik ve tavizsiz duruşuyla da milletimizin gönlünde taht kurmuştur."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehadetinin üzerinden geçen 13 yıla rağmen milletin Yazıcıoğlu'nu hep minnet duygularıyla hatırlamasını, ona karşı duyulan sevgi ve teveccühün işaretleri olarak gördüğünü aktararak "Rabb'im, Muhsin Yazıcıoğlu kardeşime rahmetliyle, merhametiyle muamele etsin diyorum." ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.