Öne Çıkanlar ankara konya pakistan Konyada Askeri Uçak Düştü boyun halkevleri koray aydın türkiyede ifade özgürlüğü avrupa parlamentosu türkiye raportörü polatlı konya büyük şehir belediyesi enflasyonla mücadelede başarı kriterleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Millilerimize Moral Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımımıza moral ziyareti yaparak antrenmanını takip etti.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndaki antramanı takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO’su Ömer Onan ve TBF Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.



Milli Takım oyuncularının yoğun tempo harcadığı antrenman sırasında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takım hakkında bilgiler aktardı. Sakatlığı nedeniyle şampiyona kadrosunda yer alamayan Ali Muhammed ile bir süre sohbet eden Erdoğan ayrıca, antrenmanın sonunda Ay Yıldızlı sporcularımızla bir araya gelerek baklava ikram etti.



Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a üzerinde ismi yazılı Ay Yıldızlı forma hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.