Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd chp tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rusya deprem CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İsrail Pandemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nasreddin Hoca Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nasreddin Hoca’nın her zaman Türk milletinin gülen yüzü ve tebessüm kaynağı olduğunu belirterek, Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Temmuz Akşehir Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri nedeniyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, Nasreddin Hoca’nın fıkraları, hikâyeleri ve nasihatleriyle yaşadığı dönemi aşarak, her zaman Türk milletinin gülen yüzü ve tebessüm kaynağı olduğunu belirterek şöyle dedi:

“Sembollerle dolu ve ince hakikatleri gözler önüne seren fıkralarıyla bugün de gönüllerdeki müstesna yerini muhafaza eden Nasreddin Hoca, Anadolu insanının hoşgörü, dostluk, iyimserlik ve barış gibi yüce hasletlerinin timsali haline gelmiştir. Bu düşüncelerle, Nasreddin Hoca’nın, yeni nesillere tanıtılması ve anlatılması bakımından büyük önem taşıyan, Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor; Nasreddin Hocamızı saygıyla, rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nasreddib hıca 2 yıl önce

bu işte bişey var