Öne Çıkanlar meb cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG ayhan barut CHP İzmir Milletvekili Kani Beko Generali Sigorta AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak

Darbenin Kilit İsimleri Öksüz ve Batmaz Yanyana

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ firarisi Adil Öksüz ile 15 Temmuz darbe girişimini Akıncı Üssü'nde yöneten kişinin Kemal Batmaz olduğunu ortaya çıkardı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimine ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında, ilginç bilgilere ulaştı. Hava Kuvvetleri imamı olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ün, 11 Temmuz tarihli ABD ziyaretine yalnız gitmediğini belirleyen Başsavcılık, yürüttüğü titiz çalışma sonrasında Öksüz ve Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntülerini  ortaya çıkarttı.  Başsavcılık, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğünü tespit etti. Başsavcılık, İstanbul Hava limanında birlikte yürüyen Öksüz ve Batmaz’ın darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde bulunan Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'ın görüntüleri de kameralara yansıdı. Üste bir odanın kapısında beklediği görülen Batmaz’a yanından geçen üst düzey komutanların asker selamı vermesi de dikkat çekti. 

Anahtar Kelimeler:
Adil öksüzKemal Batmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.