Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin ekonomik güven endeksi hizmet ATO Başkanı Gürsel Baran trt PENÇEKİLİT Operasyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi

Destici: Yangın Klimadan Çıkmış Olabilir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Genel Merkezi’nde çıkan yangına ilişkin, “Şu anda ne olduğuyla ilgili bir şey söylemek için erken ama klima devrilmiş, patlamış ondan da çıkmış olabilir. İtfaiye şu anda hem yangını söndürdü hem kendi incelemesini yaptı, şimdi emniyet gerekli incelemelerini yapıyor” dedi.

BBP Genel Başkanı Destici, Parti Genel Merkezi'nde çıkan yangına ilişkin açıklama yaparak, “Emniyet ekiplerinin o anda buradan geçiyor olması bizim için Allah’ın lütfu oldu. Çünkü onlar hem emniyeti hem itfaiyeyi harekete geçirdiler. İtfaiye de çok hızlı bir şekilde olaya müdahale etti. Şu anda tamamen yangın söndürüldü. Yukarıda şu anda emniyet olay yeri incelemeleri ve bomba uzmanları gerekli incelemeleri yapıyorlar” dedi.

Destici olay sırasında bir alt katta divan toplantısında olduklarını belirterek şunları kaydetti:

“Divan toplantımızın sonlarına doğru 5’e doğru bir anda yukarıdan bir patlama sesi duyuldu. Arkadaşlar yangın var dedi, onun üzerine hemen binayı boşalttık. Şu anda ne olduğuyla ilgili bir şey söylemek için erken ama klima devrilmiş, patlamış ondan da çıkmış olabilir. İtfaiye şu anda hem yangını söndürdü hem kendi incelemesini yaptı, şimdi emniyet gerekli incelemelerini yapıyor. Ondan sonra olay tamamen açıklığa kavuşacak diye ümit ediyorum. Büyük bir bela olmadan, cana gelen bir şey olmadan bunu atlattık. Arkadaşlarımızdan herhangi birisi kalıcı bir yaralanmayla ya da ağır bir yaralanmayla karşı karşıya kalmadı.”

Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Binali Yıldırım’ın arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını ve bilgi aldıklarını ifade etti Sabotaj ihtimalinin sorulması üzerine ise Destici, “Bomba ihtimaliyle ilgili bir şey diyemeyiz ama bize şu anda bize o anlamda gelen bir bilgi yok” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.