Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Dikkat "Atatürk Manifestosu" Geliyor !!!

-Atatürkçü Düşünce Derneği 23 Nisan'da Manifesto Açıklayacak!



-Atatürkçü Düşünce Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Ankara Ticaret Odası salonlarında bir etkinlik düzenleyecek. ADD etkinlikte bir "manifesto" açıklayacak. Manifesto'da kamuda, siyasette ve özellikle bazı partilerde Atatürk ilke ve inkilaplarının unutturulup, cumhuriyetin temel değerlerinden sapmaya yönelik uyarı ve saptamaların bulunabileceği bildirildi.

-ADD "6'lı Masası"nda Atatürk ad ve ilkelerinin yer almamasına tepki göstermiş, aksine ima edilen 21 Anayasası'nın Türkiye'yi bugün bölücülüğe götüreceğini savunmuştu.

ANKARA (ANKA) - Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir "manifesto" açıklayacak. Manifesto'da kamuda, siyasette ve özellikle bazı partilerde Atatürk ilke ve inkilaplarının unutturulup, cumhuriyetin temel değerlerinden sapmaya yönelik uyarı ve saptamaların bulunabileceği bildirildi.

ADD 23 Nisan dolayısıyla Ankara Ticaret Odası salonlarında bir etkinlik düzenleyecek. ADD "6'lı Masası"nda Atatürk ad ve ilkelerinin yer almamasına tepki göstermiş, aksine ima edilen 21 Anayasası'nın Türkiye'yi bugün bölücülüğe götüreceğini savunmuştu. Başkan Mustafa Hüsnü Bozkurt yönetiminde yeni bir dinamizm kazanan ve taban çalışmasına da yönelen Atatürkçü Düşünce Derneği'nin manifestosunda bazı parti ve ittifaklarda görülen Atatürk'ün adını unutturmaya yönelik eğilim ve stratejileri eleştirmesi bekleniyor.

ADD'den edinilen bilgiye göre 23 Nisan Cumartesi günü Söğütözü'ndeki Ankara Ticaret Odası Congressium'da saat 11.30'da başlayacak olan eskinlikte önce saygı duruşu yapılacak. İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra sinevizyon gösterimi yer alacak.

Manifesto daha sonra ADD Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt tarafından açıklanacak.

Daha sonra bir ADD heyeti Aslanlı Yol'u izleyerek Anıtkabir ziyareti gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.