Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer suriye google akbank vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato tim gündem başlıkları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Diyarbakır'da 300 Kg Patlayıcı İmha Edildi

Diyarbakır’da yol araması esnasında 300 kilogram patlayıcı imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde paylaşılan bilgilere göre, Diyarbakır’da, güvenlik güçlerince gerçekleştirilen yol araması esnasında tespit edilen 300 kg patlayıcı imha edildi. Ayrıca, Diyarbakır’ın Lice İlçesinde devam eden operasyonda, 12 dönüm kenevir tarlası tespit edildi, İlk tespitlere göre 240 bin kök olduğu değerlendirildi. Ayrıca iki el yapımı patlayıcı imha edildi.

Şırnak’ın Uludere İlçesinde, bölücü terör örgütüne silah götürdüğü tespit edilen bir araçta yapılan aramada 11 tabanca ve 22 şarjör ele geçirildi, araçta bulunan üç terörist gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın Lice kırsalında güvenlik güçlerine saldırı hazırlığındaki terörist gruplar ile Irak kuzeyi Sinath - Haftanin ve Metina bölgelerinde, teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzi, sığınak, barınak ve mağaralar, icra edilen hava harekatı ile imha edildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.