Öne Çıkanlar galatasaray Kuşadası Belediyesi Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 konser

Diyarbakır'da Bombalı Saldırı: 6 Şehit, 25 Yaralı

PKK'lı teröristler Diyarbakır'da Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine saldırı düzenledi. Saldırıda 4 polis şehit oldu, biri çocuk 2 sivil hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı

Diyarbakır- Batman karayolundaki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda aralarında sivillerin de bulunduğu çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine sevkedilen ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırılırken, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.