Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonları Devam Ediyor

Diyarbakır’da dün ele geçirildiği açıklanan 52 kilo esrardan sonra yaklaşık 11 bin kök hint kenevirinin daha bulunup yakıldığı açıklandı.
Güvenlik Güçleri Diyarbakır'da uyuşturucu ekicilerine göz açtırmıyor. Dün yakalandığı açıklanan 52 kilo esrardan sonra bugün de 11 bin kök hint kenevirinin ele geçirildiği bildirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında Eğil ilçesi kırsalında arazi arama ve tarama faaliyeti yapıldı. İcra edilen devriye faaliyetinde Eğil / Sarıcak J.Krk.K.lığınca icra edilen arazi arama tarama faaliyetinde beş ayrı bahçede 9 bin 12 kök Hint keneviri, Eğil/Merkez J.Krk.K.lığınca icra edilen arazi arama tarama faaliyetinde iki ayrı bahçede 2 bin 105 kök  Hint keneviri ekimi yapılmış olduğu tespit edildi.

Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kenevir bitkileri İl Tarım Müdürlüğünden gelen yetkililer nezaretinde yakıldı. Kimlikleri belirlenen dört şüpheli hakkında adli işlemlere başlanıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.