Öne Çıkanlar bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Hadise gündem başlıkları elazığ

Diyarbakır Ve Şırnak’ta 4 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır’da dün üs bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik ateş destek vasıtaları ile düzenlenen saldırı sonucu 2 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak’ta 2 terörist düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı yurt içi terörle mücadele kapsamında dün gerçekleştirilen operasyon ve faaliyetlere ilişkin bilgilendirme yaptı. Buna göre, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde üs bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı 2 terörist, ateş destek vasıtalarınca düzenlenen saldırı sonucu etkisiz hale getirildi. Ayrıca 1 adet M-16 piyade tüfeği, 1 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet tabanca ve 1 adet el telsizi ele geçirildi.

Şırnak bölgesindeki birlikleri silahla taciz eden 2 terörist, dün düzenlenen hava harekâtı ile etkisiz hale getirildi.

Yasa Dışı Sınır Geçişinde Bulunan Bin 88 Kişi Yakalandı

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Hudut Birlikleri tarafından Suriye sınırında 875 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında 1 paket sigara, 8 adet cep telefonu, 1 adet taşınabilir şarj aleti ele geçirildi. İran sınırında ise yasa dışı sınır geçişinde bulunan 80 kişi yakalandı ve bu müdahaleler sırasında 2 binek hayvan, 26 bin 749 paket sigara, 110 paket çay ele geçirildi. Öte yandan Yunanistan sınırında 123, Bulgaristan sınırında 10 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.