Öne Çıkanlar aydın Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin çin Ankara çalışma saatleri selahettin eyyubi mahallesi diyarbakır il emniyet müdürlüğü başkentte ulaşıma zam anka Arıkan Group abd başkanı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg anadolu jet çocuk tiyatrosu

Diyarbakır'da Nüfus Müdürlüklerinde YGS Mesaisi

Diyarbakır Valiliği 13 Mart 2016 Pazar günü Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)’nce yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden veya yenilemek isteyen adaylar için şehir merkezinde Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir İlçe Nüfus Müdürlükleri ile İlçelerde Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlükleri 7.00-10.15 saatleri arasında açık olacak.

Nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden almak isteyen adayların "2016 YGS Sınava Giriş Belgesi" ile iki adet fotoğrafla başvurmaları halinde, adaylardan on sekiz yaşını bitirenlere “kendisine”, on sekiz yaşından küçük ise veli veya vasisine imza karşılığı yeni nüfus cüzdanı düzenlenecek. Nüfus cüzdanı dışında, nüfus kayıt örneği gibi herhangi bir belge düzenlenmeyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.