Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Doğu Anadolu'da Karla Karışık Yağmur

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri, bu sabah saatlerinden itibaren Erzurum, Ardahan ve Artvin çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle güney, Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Trakya Kesimi ile Çanakkale çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kıyı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, İzmir, Aydın ve Manisa çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Artvin çevreleri hafif yağmurlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Erzurum ve Ardahan çevreleri hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (18)

İSTANBUL: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu. (16)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar hafif sağanak yağışlı.(20)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (25)

ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu. (22)

SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu.(14)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmur ve karla karışık yağmurlu. (11)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu.(18)

Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuMeteorolojiMgm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.