Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Doğuda Sıcaklık Azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde ise yağış görülecek. Doğuda sıcaklıklar 2-4 derece azalacak.

Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Şırnak ve Hakkari çevreleri ile hafif olmak üzere Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimleri ile Elazığ, Edirne, Kırklareli, Amasya, Tokat ve Balıkesir'in batı kıyıları yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle sağanak şeklinde görülecek. Sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Muş ve Bitlis'in yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı doğu bölgelerde 2 -4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle güneyli, Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli ile Balıkesir'in batı kıyıları hafif sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Bartın, Kastamonu ve Sinop çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu ile hafif olmak üzere Orta Karadeniz kıyıları, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Amasya ve Tokat çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Bingöl, Muş, Bitlis, Elazığ ile bölgenin doğusu sağanak yağışlı, sabah ilk saatlerde kuzeydoğusu ile Muş ve Bitlis'in yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu hafif sağanak yağışlı geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı bulutlu. (14)

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu. (17)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu.(19)

ADANA: Parçalı bulutlu. (21)

ANTALYA: Parçalı bulutlu. (19)

SAMSUN: Parçalı çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı.(14)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle hafif olmak üzere yağmur, sabah ilk saatlerde yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. (10)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı.(17)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.