Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem özeti tbmm Pandemi ATO Başkanı Gürsel Baran cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

DSP'li Eski Bakan Aydın Tümen DSP’ye Katıldı

Demokrat Sol Parti’de (DSP) 20. ve 21. dönem Ankara Milletvekili olan devlet eski bakanlarından Aydın Tümen ve Birleşik Tarım ve Orman İş Sendikası Genel Başkanı Ayvaz Şeker, DSP’ye katıldı.

DSP’den yapılan yazılı açıklamada, DSP il başkanlarının, Genel Başkan Önder Aksakal başkanlığında DSP Genel Merkezi'nde toplandığı bildirildi.

Açıklamada, 10. Olağan Kurultay çalışmalarının planlamasının yapıldığı toplantıda, açılış konuşması yapan Aksakal şöyle konuştu:

 "Bugün ülkemizde, Cumhuriyet tarihi boyunca eşi benzeri görülmemiş bir edilgen hükümetle karşı karşıyayız. Devletin başında, seçildikleri ve üzerine sadakat yemini ettikleri Anayasayı tanımayan bir Cumhurbaşkanı ve Başbakan, Laiklik ilkesinin Anayasadan çıkarılması arzusunda olan bir TBMM Başkanı bulunuyor. Toprakları şehit kanlarıyla sulanmış bu vatanın insanları etnik kimlikleri ve inanç değerleri itibariyle ayrıştırılıyor, toplum birbirine düşürülüyor, yurttaşlar inanan-inanmayan diye kategorize edilerek, işyerleri basılıyor, talan ediliyor, tartaklanıyor. Bütün bunlar da sözde 'dindarlık' adı altında yapılıyor. Bu tehlikeli bir gidiştir. Bu filmi biz daha önce de yaşamıştık."

Partiye Yeni Katılımlar

Partiye katılan DSP’de 20. ve 21. dönem Ankara milletvekili devlet eski bakanlarından Aydın Tümen ve Birleşik Tarım ve Orman İş Sendikası Genel Başkanı Ayvaz Şeker’e partiye katılmaları sebebiyle rozet takan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP’ye ilginin giderek arttığı bu dönemde, artık katılımların da gerçekleşmeye başladığını belirtti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.