Ekvador'dan AFAD'a Teşekkür Mektubu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD), Ekvador'da meydana gelen depremin ardından gösterdiği yardım ve dayanışma için teşekkür mektubu gönderildi.

Ekvador’da, nisan ayında meydana gelen 7.8 şiddetindeki depremde 663 kişi hayatını kaybetmiş, bir çok bina hasar görmüş ve insanlar enkaz altında kalmıştı. Felaketin ardından Türkiye’nin AFAD ile yaptığı yardımlara Ekvador’dan “Ekvador’a gönderdiğin tüm insanı yardım ve dayanışma için teşekkürler Türkiye” açıklamasıyla teşekkür geldi.

Nisan ayındaki depremde birçok insanın hayatını kaybettiği Ekvador, Türkiye’ye yaptığı yardımlar dolayısıyla şükranlarını iletti. Ekvador Dışişleri tarafından yapılan basın açıklamasında “Türkiye 2 bini gıda, 2 bini hijyen kiti olan 24.9 tonluk yardımıyla 2 in ailenin ihtiyacını karşılayacak” denilerek Türkiye’nin yaptığı insani yardıma dikkat çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.