Emine Erdoğan: “Hayvanlar, Candır, Emanetimizdir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "TBMM Başkanlığımıza sunulan Hayvanları Koruma Kanun Teklifinin, hepimize derin bir nefes aldıracak yeni bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum. Hayvanlar, candır, emanetimizdir." dedi. 

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Tarih sayfaları, hayvanlar ve doğa için kurulmuş nice vakıfla dolu bir şefkat geleneğinin sahipleri olarak, hayvanlara her daim merhamet elimizi uzatalım. Ve bu geleneği, kalpleri hayvan ve doğa sevgisiyle dolu çocuklarımıza emanet edelim.

Yaşam haklarını eksiksiz teslim etmek, barınma, beslenme ve tedavi gibi ihtiyaçlarını sağlamak, güzel davranmak medeniyet karnesidir. Bugüne kadar, hayvanları koruma konusunda büyük fedakârlıklara imza atan tüm hayvanseverlere şükranlarımı sunuyorum.

TBMM Başkanlığımıza sunulan Hayvanları Koruma Kanun Teklifinin, hepimize derin bir nefes aldıracak yeni bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum. Hayvanlar, candır, emanetimizdir." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.